Kinderhypnotherapie en coaching

Hypnose en kinderen

Kinderen groeien in een korte periode snel en ze hebben te maken met veel verandering. Er komt veel op hen af. Zo zijn er veranderingen in hun lichaam, veranderingen op school en in de thuis- en/of woonsituatie en zijn er veranderingen in het gedrag van het kind per levensfase. 

Niet elke kind kan goed met deze veranderingen omgaan. Dit kan resulteren in uiteenlopende klachten bij het kind. Het kind kan gevoelens ontwikkelen waarbij het kind uitlatingen doet als "Ik kan het niet" "Ik ben niet goed genoeg" of "Ik hoor er niet bij". Deze gevoelens kunnen zich uiten in lichamelijke klachten, zoals buikpijn, hoofdpijn of andere onverklaarbare klachten. 

Belangrijk is het om goed in kaart te brengen wat er precies speelt bij het kind, maar ook om samen met de ouder te kijken naar de problematiek en de gezinssituatie, eventuele familieproblematiek en mogelijke problemen rondom de zwangerschap. Door dit samen in kaart te brengen, volgt er een op maat gemaakt vervolg in sessies met als doel een positieve verandering in het gevoel en gedrag van het kind. 

Wil je meer informatie over wat ik voor jullie en in het bijzonder het kind kan betekenen? 
Neem dan via onderstaande button contact met mij op en ik vertel je graag meer. 

Wil je meer informatie over hypnotherapie klik dan hier.

girl-447701-1920