< Terug naar overzicht

Hypnotherapie en en allergie

Wist je dat hypnotherapie ook ingezet wordt voor het oplossen van allerlei allergische klachten? Dit betekent dus ook dat je relatief snel van je hooikoorts klachten af kan komen en dat is in deze tijd van het jaar niet verkeerd!

In de medische wereld wordt een allergische reactie gezien als een reactie van het lichaam op een bepaalde stof, waar het lichaam niet goed tegen kan. Dit is natuurlijk ook zo. Alleen is dit niet de enige benadering.

Vanuit de hypnotherapie vliegen wij een andere route aan, waardoor er ook een andere behandeling uit voortkomt. De reactie van het lichaam kun je zien als iets wat je doet. Je niest, je ogen tranen of je tong zwelt op enzovoorts. Iets wat je doet is gedrag. Gedrag kun je veranderen door iets anders te doen. Dit is bij een allergie niet anders. 

Is het werkelijk zo makkelijk?  Laat ik zeggen dat de belangrijkste stap gezet is, wanneer je de logica van het hierboven geschrevene begrijpt. De rest wordt opgelost middels een speciale en doeltreffende techniek. 

Ben je nieuwsgierig geworden en wil jij van je allergie af? 

Ja ik neem contact op!

Wil je meer weten over hypnotherapie? Klik dan hier>>


niezen